Valfrihet och öppenhet, en självklarhet

Öppenhet och valfriheten, att själv få välja vad som passar bäst och enkelt att byta leverantör om man önskar. Det är grunden till Zitius öppna nät som idag är Sveriges största kommunikationsoperatör. I det öppna nätet finns ett stort antal tjänsteleverantörer som på lika villkor, erbjuder sin tjänster. Tack för förtroendet!

Varför Zitius?

Zitius skapar dagens och framtidens öppna fibernät. Med moderna lösningar utvidgar vi ständigt vårt fibernät för att ge dig som kund, partner eller leverantör den bästa möjliga servicen.

Vi jobbar för att hitta nya lösningar, genomföra framgångsrika samarbeten samt att självklart lyssna på dina önskemål som kund.

Tillsammans arbetar vi för den framtid fibernätet kommer att innebära.

Det bästa av två världar!

Med Telia som en stor, långsiktig ägare får du det bästa av två världar. Med Zitius får du tillgång till den bästa tekniska plattformen tillsammans med en väl fungerande infrastruktur.

Zitius har lösningen som passar just dig! Genom Sveriges största fibernät får du en aktör som har både kapacitet och vilja att satsa på hela Sverige. Samtidigt får du en öppenhet och flexibilitet med korta beslutsvägar.

Det gör Zitius till det självklara valet!

Bredbandsrådgivaren

Behöver du råd om vilken tjänst som passar dig - Ring Bredbandsrådgivaren. En opartisk rådgivare som utgår från tjänsteportalen Zmarkets utbud och information.

Zitius nyheter

Vill du veta vad som händer hos oss? Läs de senaste nyheterna från Zitius här.

Driftinformation

Driftinformation gällande våra nät hittar du här. Felanmälan skall lämnas direkt till din tjänsteleverantör.

Copyright © Telia Sverige AB. All rights reserved.